Lavuk Stjernen og Københavnerteamet på SMK

Onsdag den 27. april 2016 var samskabelsesprojektet Se livet gennem en andens øjne en tur på Statens Museum for Kunst. Her guidede frivillig kulturformidler Sofie Nørgaard Krogh samt ansatte på SMK deltagerne igennem forskellige værker og med brug af forskellige metoder. Undervejs blev der også tid til aftensmad.

Se livet gennem en andens øjne er et fotoprojekt på tværs af målgrupper i socialforvaltningen – unge tilknyttet Københavnerteamet og unge tilknyttet Lavuk Stjernen. Deltagerne har over et par måneder i foråret 2016 mødtes onsdag aften og taget billeder sammen af hinandens liv. Projektet er gennemført i samarbejde med antropolog Inanna Riccardi og fotograf Christopher Sand-Iversen og er bygget op omkring det analoge fotografi.

Onsdagsmøderne afsluttedes i uge 19 med udvælgelse af billeder og projektevaluering. Under Copenhagen Photo Festival var billederne udstillet på Sixty-eight Art Institute, derefter kom de en tur til Folkemøde på Bornholm. Nu er billederne udstillet i Dagtilbuddet Søndre Fasanvej.

Fotograf: Pernille Søndergaard