Dagtilbuddet Klædemålet


 
Dagtilbuddet Klædemålet er et samværs- og aktivitetstilbud målrettet voksne, som har fået en hjerneskade for eksempel som følge af blodprop eller hjerneblødning. De fleste af vores medlemmer starter derfor på dagtilbuddet som led i en ny livssituation. Vi har omkring 85 medlemmer, som typisk kommer på Strødamvej to til tre gange om ugen. Vores mål er at skabe en god atmosfære og stemning præget af liv og aktivitet, hvor vi har mulighed for give medlemmerne en meningsfuld hverdag og dermed en øget livskvalitet for den enkelte. Dagtilbuddet tilbyder fysioterapi, talepædagog, EDB undervisning, glas/porcelæns maling, fodterapeut, frisør, diverse hobbybetonede aktiviteter, samt motionshold, gåture, sang osv. Vi har vores egen bus, som vi bruger til ture til skov, strand og museer.

Den 14. september 2016 kunne Klædemålet (dengang Strødammen) fejre 50 års jubilæum. I denne særlige anledning besøgte Kronprinsesse Mary Dagtilbuddet, og fik en hjertelig velkomst af stedets brugere og personale. Vi oplevede hende alle som meget nærværende og interesseret i dagcenterets aktiviteter. Især var der særlig begejstring over, at vi fik mulighed for at tage selfies sammen med hendes kongelige højhed. Det var en dag, som vi sent vil glemme. Man kan se billeder fra den store dag HER

Ud over at kunne tilbyde spændende aktiviteter, sætter Dagtilbuddet Klædemålet stor pris på det gode måltid. Derfor er der ansat en kok, som laver god mad fra bunden; det både varm mad, smørrebrød og salater. Køkkenet er åbent, så medlemmerne har mulighed for at følge med i dufte og få en snak over tilberedningen af måltidet. Hver måned laver vi madplan i samarbejde med brugerne. Ønsker du uddybende information om Klædemålets aktiviteter, kan du klikke dig videre til vores hjemmeside HER

Ugeplan

Glasmaling

Hverdagsmotion – du kan træne alle ugens dage

Kunst & Kultur, bevægelse og afspænding og musik med Marianne

Hverdagsmotion – du kan træne alle ugens dage

Sølvværksted

Hverdagsmotion – du kan træne alle ugens dage

Bevægelse og afspænding, talepædagogik og glasmaling

Hverdagsmotion – du kan træne alle ugens dage

Computerfredag og Krea-værksted

Hverdagsmotion – du kan træne alle ugens dage

Vi holder til i rummelige lokaler på Klædemålet. Husets hjerte er den store spisesal, hvor vi dagligt sætter op til forskellige spil ved bordene, drikker morgenkaffe og spiser frokost. Derudover har vi bl.a. hobbyværksted, træningslokale, computerrum og fjernsynsafdeling, medlemmerne engagerer sig i aktiviteter sammen eller individuelt.

Man deltager i aktiviteter efter lyst. Nogle kommer for at spille kort med vennerne, andre for at tillære sig eller genopfriske færdigheder i for eksempel IT og maleri. Undervisningen er tilrettelagt, så alle der har lyst, kan deltage på hver deres måde.

 


Godt at vide

Daglig åbningstid for brugerne fra 9:15 – 14:30.
Vi sørger for organisering af kørsel.
Du kan købe frokost
Påregn egenbetaling for materialeudgifter

Lukkedage i 2022:
27. maj (dagen efter Kristi Himmelfart)
Ferielukket: uge 29..

Til sagsbehandlere: Takst pr dag findes på tilbudsportalen
Normeret til 45 pladser – ca. 85 borgere er tilknyttet Dagtilbuddet Klædemålet

Dagtilbuddet Klædemålet, Klædemålet 9, 2100 København Ø, tlf. 3918 1608

Klik her for at sende os en email