Dagtilbuddet Strødammen


 
Dagtilbuddet Strødammen er et samværs- og aktivitetstilbud målrettet voksne, som har fået en hjerneskade for eksempel som følge af blodprop eller hjerneblødning. De fleste af vores medlemmer starter derfor på dagtilbuddet som led i en ny livssituation. Vi har omkring 85 medlemmer, som typisk kommer på Strødamvej to til tre gange om ugen. Vores mål er at skabe en god atmosfære og stemning præget af liv og aktivitet, hvor vi har mulighed for give medlemmerne en meningsfuld hverdag og dermed en øget livskvalitet for den enkelte. Dagtilbuddet tilbyder fysioterapi, talepædagog, EDB undervisning, glas/porcelæns maling, fodterapeut, frisør, diverse hobbybetonede aktiviteter, samt motionshold, gåture, sang osv. Vi har vores egen bus, som vi bruger til ture til skov, strand og museer.

Den 14. september 2016 kunne Strødammen fejre 50 års jubilæum. I denne særlige anledning besøgte Kronprinsesse Mary Dagtilbuddet, og fik en hjertelig velkomst af stedets brugere og personale. Vi oplevede hende alle som meget nærværende og interesseret i dagcenterets aktiviteter. Især var der særlig begejstring over, at vi fik mulighed for at tage selfies sammen med hendes kongelige højhed. Det var en dag, som vi sent vil glemme. Man kan se billeder fra den store dag HER

Ud over at kunne tilbyde spændende aktiviteter, sætter Dagtilbuddet Strødammen stor pris på det gode måltid. Derfor er der ansat en kok, som laver god mad fra bunden; det både varm mad, smørrebrød og salater. Køkkenet er åbent, så medlemmerne har mulighed for at følge med i dufte og få en snak over tilberedningen af måltidet. Hver måned laver vi madplan i samarbejde med brugerne. Nedenfor kan man se Strødammens ugeplan. Ønsker du uddybende information om Strødammens aktiviteter, kan du klikke dig videre til vores hjemmeside HER

Strødamvejs ugeplan

Glasmaling

Vi har fysioterapeut alle ugens dage

Gymnastik, snoezel, sanseworkshop og musik

Vi har fysioterapeut alle ugens dage

Turhold, gymnastik og musik

Vi har fysioterapeut alle ugens dage

Turhold, talepædagogik og glasmaling

Vi har fysioterapeut alle ugens dage

Computerfredag og ‘Der var engang’

Vi har fysioterapeut alle ugens dage

Vi holder til i rummelige lokaler på Strødamvej. Husets hjerte er den store spisesal med udgang til en dejlig gårdhave. I forlængelse af spisesalen inviterer det åbne fællesrum med hobbyværksted og fjernsynsafdeling til aktiviteter, som medlemmerne engagerer sig i sammen eller individuelt.

Man deltager i aktiviteter efter lyst. Nogle kommer for at spille kort med vennerne, andre for at tillære sig eller genopfriske færdigheder i for eksempel IT og maleri. Undervisningen er tilrettelagt, så alle der har lyst, kan deltage på hver deres måde.

 


Godt at vide

Daglig åbningstid for brugerne fra 9:15 – 14:30.
Vi sørger for organisering af kørsel.
Du kan købe frokost
Påregn egenbetaling for materialeudgifter

Lukkedage i 2020:
10/3 (pædagogisk dag), 1/5, 22/5 (dagen efter Kristi Himmelfart), 18/9 (pædagogisk dag)
Ferielukket: uge 29 og mellem jul og nytår.

Til sagsbehandlere: Takst pr dag findes på tilbudsportalen
Normeret til 45 pladser – ca. 85 borgere er tilknyttet Dagtilbuddet Strødammen

Dagtilbuddet Strødammen, Klædemålet 9, 2100 København Ø, tlf. 3918 1608

Klik her for at sende os en email