Dagtilbudskonference - Københavns dagtilbud vil være Danmarks bedste

Lørdag den 1. juni 2013 holdt dagtilbudscentrene Lavuk Stjernen og Paletten en stor konference med det erklærede mål at skabe Danmarks bedste dagområde for voksne mennesker med handicap.

Deltagerne var en blandet gruppe af københavnske dagtilbuds nuværende- og kommende brugere, pårørende, medarbejdere, ledere, forvaltningsfolk samt repræsentanter fra relevante organisationer.

Konferencen bød på ønsker og gode ideer til, hvordan området for voksne med handicap bliver bedre og mere spændende: Retten til dovenskab, uddannelse, frivillige indsatser og overgangen fra ung til voksen var nogle af de temaer, som blev debatteret på dagen.
Siden har fire arbejdsgrupper i samarbejde med Socialforvaltningen og andre interessenter arbejdet videre med ideerne fra konferencen

Vi har nu sendt ønskerne for fremtidens dagtilbud til det nye socialudvalg i København. Nogle projekter sættes allerede så småt på skinner i institutionerne, mens andre kræver yderligere indsatser fra de implicerede parter og/eller politikere. Det er en spændende proces, og forhåbentlig når København i mål med den ambitiøse målsætning om at få Danmarks bedste dagtilbud.

Klik her for at læse statusrapport fra januar 2014

HER kan du læse mere om konferencen og den efterfølgende arbejdsproces

DU kan også læse, hvad Elisabeth Lockert Lange skrev om projektet i LFS nyt september 2013 ved at klikke HER

På projektets facebookside kan du se tilbage på hele forløbet, ligesom du kan tilmelde dig siden og holde dig opdateret om det videre forløb.
Du kan følge Fremtidens Dagtilbud på Facebook ved at klikke HER

Bliv frivillig i Københavns Dagtilbud – hent pjece HER