Venskabsforeningen for Lavuk Stjernen

Venskabsforeningen blev stiftet i sommeren 2014. Hovedformålet er at muliggøre og støtte aktiviteter og sociale arrangementer for borgere med handicap, der er tilknytning til Lavuk Stjernens dagtilbud. Vi arbejder på at søsætte projekter til glæde og gavn for borgerne.
Nyhedsbrev marts 2018

Hent Venskabsforeninges vedtægter HER

Bliv medlem af foreningen

I dag har foreningen godt 100 medlemmer, og vi vil gerne være flere. Det sender et stærkt signal, at så mange interesserer sig for at styrke mulighederne for Københavns borgere med handicap.
For bare 100 kr. om året kan du blive medlem af foreningen. Som medlem modtager du nyhedsbreve, invitationer mv. og får mulighed for at præge foreningens aktiviteter.
Indbetaling til kontonummer: 0400-4019698306

Meld dig ind i foreningen

Bliv Frivillig - Kontakt Venskabsforeningen

email: lavukstjernensvenner@gmail.com
telefon: 25543435

Foreningen har fået en 3-årig bevilling fra kommunens såkaldte § 18-midler. Per 1. januar 2015 har vi ansat en frivilligkoordinator, som skal koordinere foreningens aktiviteter og ikke mindst søge fonde til de fremtidige arrangementer.

Læs om mulighederne som frivillige

Har du gode Ideer?

Send os en mail

Venskabsforeningens arrangementer

Udstilling Søndre Fasanvej
Nytårsmarked den 9. januar 2016
Mennesket før måltidet - Kogebogslancering på Hotel- og Restaurantskolen
borgmester, gæster
Venskabsforeningen deltog for første gang med frivillige til den årlige sejlerdag i 2016
Venskabsforeningens ansatte har koordineret en række museumsbesøg for borgerne, sammen med frivillige kulturformidlere
logo

Arrangementer

Venskabsforeningen deltog med frivillige ved Lavuk Stjernens årlige sejlerdag den 22. juni i 2016. Her kan du læse mere og se billeder fra dagen


Lørdag den 9. januar 2016 holdt vi loppemarked i Dagtilbuddet Strødamvej.
Her kan du læse mere og se billeder fra dagen


Den 4. juni 2015 kulminerede et samskabelsesprojekt mellem venskabsforeningen og Hotel- og restaurantskolen med en fin kogebogslancering.

Kogebogen Mennesket før Måltidet kan købes ved henvendelse til projektkoordinator Camilla Panting: lavukstjernensvenner@gmail.com/ tlf. 25543435. Den koster 100 kr. eller 75 kr., hvis du er medlem af foreningen. Ved køb af bogen støtter du samtidig venskabsforeningens arbejde.

Her kan du læse mere og se billeder fra dagen

Se formandens tale og billeder fra nytårskuren

Historie

Venskabsforeningen for Lavuk Stjernen konstituerede sig i august 2014. Sidste generalforsamling med bestyrelsesvalg var den 29. marts 2016. I januar 2015 modtog venskabsforeningen §18 midler til at udvikle projekter med samskabelse og frivillighed. Siden har vi blandt andet været involveret i samskabelsesprojekter med Hotel- og restaurantskolen, med Frivilligcenter Vesterbro/Kgs. Enghave Valby og Statens Museum for Kunst og med gadeplansenheden Københavnerteamet.

Hent foreningens folder her.

Citat

"Som pårørende til en bruger, der er rigtig glad for Lavuk Stjernens tilbud, er det naturligt for mig at støtte op om oprettelsen af en venskabsforening. Efter den stiftende generalforsamling er det mit indtryk, at alle bidrag er velkomne – om det så drejer sig om at afholde bankospil eller hjælpe med at ansøge om midler til aktiviteter. Det tiltaler mig, at det er op til mig selv, hvor meget og hvordan jeg vil engagere mig i venskabsforeningens arbejde. Og så er det jo et fund, at det kun koster 100 kr. om året at være medlem. Forhåbentlig kan det betyde, at mange vil melde sig ind i venskabsforeningen og være med til at gøre en positiv forskel for Lavuk Stjernens brugere." Anna Frida - kusine til en bruger