Venskabsforeningen for Lavuk Stjernen

Venskabsforeningen blev stiftet i sommeren 2014. Hovedformålet er at muliggøre og støtte aktiviteter og sociale arrangementer for borgere med handicap, der er tilknytning til Lavuk Stjernens dagtilbud. Vi arbejder på at søsætte projekter til glæde og gavn for borgerne.

Hent Venskabsforeninges vedtægter HER

Bliv medlem af foreningen

I dag har foreningen godt 100 medlemmer, og vi vil gerne være flere. Det sender et stærkt signal, at så mange interesserer sig for at styrke mulighederne for Københavns borgere med handicap.
For bare 100 kr. om året kan du blive medlem af foreningen. Som medlem modtager du nyhedsbreve, invitationer mv. og får mulighed for at præge foreningens aktiviteter.
Indbetaling til kontonummer: 0400-4019698306
eller via mobilepay: 1436uk
Vi skal informere om, at du, når du klikker på tilmeldingsknappen sendes videre til en indmeldingsformular på Venskabsforeningen for Lavuk Stjernens side i google.

Meld dig ind i foreningen

Bliv Frivillig i foreningen - Kontakt os

email: lavukstjernensvenner@gmail.com
telefon: 25543435

Foreningen har igen i 2021 fået en 3-årig bevilling fra kommunens såkaldte § 18-midler. Vi kan dermed beholde vores projekt- og frivilligkoordinator, som skal koordinere foreningens aktiviteter og søge fonde til de fremtidige arrangementer.

Læs om mulighederne som frivillig

Har du gode Ideer?

Send os en mail

Venskabsforeningens arrangementer

Arken Borgervænget
cykeltur borgervænget
Mennesket før måltidet - Kogebogslancering på Hotel- og Restaurantskolen
borgmester, gæster
Venskabsforeningen deltog for første gang med frivillige til den årlige sejlerdag i 2016
Venskabsforeningens ansatte har koordineret en række museumsbesøg for borgerne, sammen med frivillige kulturformidlere
logo

Projekter og arrangementer

Ordinær generalforsamling den 23. marts 2021

Blev afholdt digitalt. Referat af generalforsamling i Venskabsforeningen for Lavuk Stjernen den 23. marts 2021

Cykling for alle

Takket være donationer i 2017 og 2019 fra TRYG-fonden, Bevica og Københavns Kommune har foreningen 6 el-cykler, som til sammen gør det muligt for alle medlemmer at komme ud på en cykeltur. Vi er godt i gang med at etablere et team af frivillige cykelpiloter, som også kan være med til at realisere drømmen.

Frivillig kulturformidling

Et samskabelsesprojekt med Statens Museum for Kunst og Frivilligcenter Vesterbro/Kgs. Enghave/Valby, der skal sikre adgang til kulturelle oplevelser for alle uanset handicap.

Læs om projektet og find link til kulturformidlernes egen hjemmeside her

Historie

Venskabsforeningen for Lavuk Stjernen konstituerede sig i august 2014. Næste generalforsamling med bestyrelsesvalg er den 23. marts 2021.
foreningen har blandt andet lavet samskabelsesprojekter med Hotel- og restaurantskolen, med Statens Museum for Kunst og med gadeplansenheden Københavnerteamet. I januar 2015-2018, i 2018-2021 og igen i 2021-2023 modtager venskabsforeningen treårige §18 bevillinger til at udvikle frivilligkultur og samskabelsesprojekter.

Hent foreningens folder her.

Citat

"Som pårørende til en bruger, der er rigtig glad for Lavuk Stjernens tilbud, er det naturligt for mig at støtte op om oprettelsen af en venskabsforening. Efter den stiftende generalforsamling er det mit indtryk, at alle bidrag er velkomne – om det så drejer sig om at afholde bankospil eller hjælpe med at ansøge om midler til aktiviteter. Det tiltaler mig, at det er op til mig selv, hvor meget og hvordan jeg vil engagere mig i venskabsforeningens arbejde. Og så er det jo et fund, at det kun koster 100 kr. om året at være medlem. Forhåbentlig kan det betyde, at mange vil melde sig ind i venskabsforeningen og være med til at gøre en positiv forskel for Lavuk Stjernens brugere." Anna Frida - kusine til en bruger